Slimme software

Hoe MNL Services met slimme software uw bedrijf helpt

Slimme software is belangrijk als bedrijf om in uw voordeel te gebruiken. MNL Services kan u daarbij helpen. Hoe dat precies werkt, leest u in deze blog. We gaan uitgebreid in op hoe documentbeheer kan worden geoptimaliseerd, hoe samenwerking efficiënter wordt en hoe u zorgt voor digitale veiligheid.

Gestroomlijnd documentbeheer

Voor veel bedrijven valt er veel te halen op het gebied van documentbeheer. We hebben het dan vooral over de efficiëntie daarvan. Er is slimme software die document-workflow perfect kan stroomlijnen. MNL Service maakt gebruik van ECM (Alfresco Enterprise Content Management). Dit wordt gecombineerd met CI/CD (Continuous Integration en Continuous Deployment). Met behulp van deze software krijgt u gecentraliseerde controle over uw documenten. Versiebeheer, toegangscontrole en optimale samenwerking tussen teams maken dat mogelijk.

Wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren

Efficiënte samenwerking

Om samenwerking efficiënter te maken, zet MNL Services DevOps in. Dit resulteert in innoverende teams, stabiele systemen en een snellere time-to-market. Het verbeteren van infrastructuur, samenwerking, het implementeren van CI/CD en automatisering spelen daarbij een belangrijke rol. Als u gebruikmaakt van de diensten van MNL Service kunt u erop rekenen dat uw systemen betrouwbaarder en stabieler worden. Hiermee maakt u ruimte vrij voor een cultuur van innovatie.

Beschermd tegen digitale dreigingen

Daarnaast kunnen de specialisten van MNL Services u helpen om u te beschermen tegen digitale dreigingen. Als het gaat om cybersecurity weet MNL Services precies hoe dit bij uw bedrijf kan worden verbeterd. Daarvoor worden er technische, op maat gemaakte oplossingen toegepast. De specialisten gaan proactief te werk en komen met geavanceerde beveiligingsoplossingen, waarbij beveiligingsincidenten onder meer realtime kunnen worden gemonitord.

Profiteer van de expertise van MNL Services

Wilt u profiteren van de expertise van MNL Services? Er staan specialisten voor je klaar die je graag vertellen wat de mogelijkheden zijn. Laat de experts van MNL Services uw bedrijfsprocessen verbeteren. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen zij u uitstekend van dienst zijn.

Contact opnemen voor uitstekend technisch applicatiebeheerder

MNL Services helpt u met technisch applicatiebeheerder. Of u nu ondersteuning zoekt op het gebied van software ontwikkeling, databasebeheer of systeembeheer, bij ons bent u aan het juiste adres. Maak gebruik van onze brede expertise. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Op de website vindt u het contactformulier. Als u vragen heeft, staan wij u graag te woord.

Terugbelverzoek
Contactformulier