Skip to content

Cyber security bedrijf

MNL Services is een cyber security bedrijf. Wij kunnen u helpen met het optimaliseren van onder meer de risk management en informatiebeveiliging van uw bedrijf. Voor een kritisch en strategisch inzicht bent u bij ons aan het juiste adres. Uw servers en computers worden beter beschermd dankzij onze uitgebreide expertise. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan via het online contactformulier uw gegevens bij ons achter of stuur ons een e-mail.

Waarom een cyber security bedrijf inschakelen

Het inschakelen van een cyber security bedrijf brengt veel voordelen met zich mee. U kunt zich door ons laten ondersteunen, onder meer op het gebied van informatiebeveiliging en risk management. Middels onze ondersteuning kunt u zich op uw onderneming blijven focussen. Voor een optimale cyber security is de juiste kennis vereist. Gelukkig kunt u de risk management en cyber security van uw organisatie aan ons over laten. Hierdoor weet u zeker dat dit optimaal zal verlopen.

Cyber security bedrijf

Over MNL Services

MNL Services heeft ruim 20 jaar met technisch applicatiebeheer. Wij weten alles over databases, cloud en de technische infrastructuur van applicaties. De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een expert op het gebied van cyber security. Ons strategisch inzicht en onze kritische blik maken ons de juiste partij om de cyber security van uw bedrijf te optimaliseren. Onze expertise kunnen we gebruiken om uw doelen te helpen bereiken: uw belangen staan centraal. Als onderneming proberen we duurzaam en maatschappelijk verantwoord te werk te gaan. Zo geven we veel terug de gemeenschap. Ook verbruiken we zo min mogelijk energie en fossiele brandstoffen.

Onze diensten als cyber security bedrijf

Op verschillende manieren kunnen we u helpen om de informatiebeveiliging van uw organisatie te optimaliseren. Met behulp van de CVE (Common Vulnerabilities and Exposures) hebben we inzicht in de kwetsbaarheden van uw computersystemen. Ook werken we voor een optimale veiligheid met het zero trust security model. Wat informatiebeveiliging betreft voldoen wij aan de ISO 27001 norm. Daarnaast houden we rekening met de bepalingen van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

Terugbelverzoek

Neem contact op

MNL Services is een expert op het gebied van cyber security. Van risk management tot informatiebeveiliging, wij kunnen u uitstekend ondersteunen. Zoekt u een cyber security bedrijf en wilt u graag weten waar MNL Services u mee van dienst kan zijn? Vul dan het contactformulier in op de website. U kunt ons ook mailen via info@mnlservices.nl. Heeft u vragen? Wij informeren u graag!

Contactformulier