Skip to content
About us

MNL Services

Sinds 2022 is MNL Services de handelsnaam van Dick Muller waaronder hij als freelancer opereert. De onderneming verkoopt geen producten en is dus volledig gericht op dienstverlening waarbij Open Source en onafhankelijkheid een belangrijk gedachtengoed zijn.

De kerncompetenties zijn Informatiebeveiliging, Cybersecurity, Kubernetes, CICD en Alfresco Content Services. Met deze combinatie van kerncompetenties is MNL Services een krachtige medewerker in uw organisatie om uw project wensen te verwezenlijken.

Dick Muller

Na ruim 20 jaar ervaring als Technisch Applicatie beheerder waarvan de laatste 10 jaar als Teamlead en Service Manager is Dick in 2022 begonnen als freelancer. Voor hem is het belangrijk om meer in eigen belang en strategisch inzicht te werken en de focus op niet meer dan twee of drie klanten te leggen en daarmee ook het klantbelang voor op te stellen.

Dick is een harde werker en een leider binnen een team en stelt het belang van de klant voorop.

Naast de vele jaren aan Technische ervaring op infrastructuur, cloud, applicaties en databases heeft Dick veel oog en interesse voor de veiligheid van het applicatie landschap.

Maatschappelijk ondernemen

Als onderneming vindt hij het belangrijk om ook terug te geven aan de maatschappij en de community. MNL Services is een onderneming dat vooral met Open Source producten werkt en dan ook graag terug geeft aan deze communities.

Sinds vele jaren is Dick een groot liefhebber van muziek en voelt zich Rotterdammer in hart en nieren. Om die reden is MNL Services sinds 2023 lid van de ‘Businessclub V’ van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en wil op die manier zijn steentje bijdragen bij het instandhouden van dit mooie orkest.

Daarnaast wordt door MNL Services duurzaam gewerkt doormiddel van een paperless office, apparatuur dat zo goed mogelijk is te recyclen en zo min mogelijk energie kost, maar ook het uitbannen van fossiele brandstoffen.